Popular Posts

kisah-kisah kue

HancUss...t3rgUl!ng-gUl!ng..!!!

22 November 2010 ·


Petang tadi aku ad interview di Boon Siew Honda Sdn Bhd 
bahagian pembantu jurutera...
memang hancuss la bila di interview nih...aku ingatkan mula2 chinese ke yang akan interview, tengok2 2 orang Jepun yang interview...
perghhh...
memang die cakap jepunla tapi ada sorang amoi yang 
tolong translate kan dalam english...
aku memang dah cuak...
tambahan pulak bleyh plak dari 8 orang yang datang untuk temuduga, aku yang di interview dulu...orang pertama bhai...
gila jahanam jadinyer...
orang besar jepun nie xbanyak tanya soalan tapi die lak suruh 
aku tanya soalan kat die..tergamam aku coz 
xsangka lak yang kita yang perlu tanya dowang...
memang jahanam punye soalan la yang aku tanya sampaikan 
aku sendiri pon xpaham apa yang aku tanya...adoyaiii...
seingat aku 2x kot aku kena bidas coz jawapan 
yang aku bagi memerangkap aku sendiri...
siot tol...
tapi xpela pengalaman bagi aku...
nie la 1st time aku g interview..
hope kalo ada rezeki dapatla...
kalo xdak terima jela n bersiap sedialah untuk 
mencari keje yang lain pulak...
hahaha....

0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat