Popular Posts

kisah-kisah kue

McD cOllect!On

13 November 2010 ·

Dalam mengemas2 bilik petang semalam...
aku terperasan satu bungkusan atas almari baju aku..
nak taw ape benda yang ad dlm bungkusan tue...haaa...
nie die..


nie logo menda yg aku selalu beli dulu...
nak twu sebab ape..
beli happy meal dapatla mainan percume..hehe..
kat bawah nie antara mainan2 yang aku kumpul dulu masa sekolah rendah...
aku jaga sampai sekarang..
sayang nak buang wooo tapi banyak gak mainan yang mak aku dah buang...
sedih tol bila carik2 xjumpa..


mOnst3r !nc

ada 5 character yg sempat aku kumpul...
1 lagi character (bOo) si budak cOmel terlambat nak beli...
uwaaaa...
papepOwn jOm kenali watak2 die..

sUlly & m!ke

 si sully tangan die akan terangkat n mike plak tangan,
mulut n mata akan gerak2..
nie character paling aku sayang sekali..hehe

rOz & wat3rnOose

nie character xpe aku suke sangat..seram lak tengok..
si siput n ketam banyak mata..

raNdall

paling stylo walaupun character jahat...
time skolah dulu ak suke men die coz kaki banyak gerak2..hehe


Nie pulak cOllection lain yang aku sempat kumpul...
tatawla cukup ke x tapi nie jela yang aku ada..

m!ckey & fr3!ndz

ada 4 character sumenyer..
temanyer masa nie "cal!fOrnia"..

m!ckey & m!nn!e

kamera tue ada lampu woo kalo tangan mickey diangkat..
minnie lak menimang2 bola..

dOnald dUck

nie lak perkataan "DONALD" akan bernyala kalo tekan tangan die..
skunk lampu da xdew..huaaa..

gOofy

character yang aku selalu aku bawak masuk bilik air 
time mandi coz die memang terapung n akan meluncur atas air gune tangan...
memang berjam2 la aku dalam bilik air dulu..huhu..

nie lak mainan2 yang lain aku kumpul 
walaupun xcukup character..hehe..



mainan2 McD yang mak aku dah buang di antaranyer 
full set hello kiity yang bercamtum2 rumah, taman permainan dan banyak g...
lagii yang aku carik xjumpe full set mainan McD sport..
ad golf,basketball,football dan ap lagi entah aku dah lupe..
urmmm...dan lagi full set pancaragam character2 McD...
ada main piano, trompet,gitar dll....

memang penuh satu almari kalo simpan lagi..
tue yang mak aku buang masa pindah rumah dulu..
aku ngat mak aku bungkus sumenyer tapi xtahu lak ada yang dibuang...
tapi xpela skunk nie aku nak kumpul character "megamind" lak..
ngeh2..baru kuar jek kat McD..
insyaAllah aku akan update di post yang lain..
cayalah..


0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat