Popular Posts

kisah-kisah kue

b3bas b3rb!cara

27 November 2010 ·

Salam berbahagia dan salam 1 malaysia...alamak tibe2 macam nak baca berita dunia la pulak...hehe..ok lah dalam post kali nie aku juz nak sembang2 cikit meluahkan apa yang tersirat dan apa yang tersurat...banyak perkara yang aku nak luahkan..

perkara pertama

berkenaan dengan medical checkup yang aku dah buat aritue..keputusan ujian darah dan air kencing lom kuar lagi..aku pown tataw apasal lama sangat coz dah 2 hari berlalu, aku lom dapat pape panggilan lagi dari pihak Boon Siew Honda...alahai risaw lak aku dibuatnyer..tue perkara yang pertama yang membimbangkan aku...tatawla awat aku risaw sangat..urmmm...

perkara ke-2


tentang life aku sekarang nie...ntahla aku rasa macam ada yang xkena ja disebalik gelak  ketawa senyum mesra..apa yang xkena tatawla..bosan yang teramat sangat dan membuatkan aku rasa cam nak g kat 1 tempat untuk aku lepaskan segala kebosanan yang dah nak membeku dalam badan, pale otak dan kepala lutut aku...mana xnyer 24 jam duduk dalam umah ja..nak keluar dah tataw nak p mana...gler ko nak kuar roger sorang2..maw sasau jadinyer..haha...

perkara ke-3

berkenaan dengan insan yang tersayang lah...alahai die xsihat la pulak..batuk2, slesema n demam...nak menjelang final exam nie, leyh lak xsihat...urmmm, hope cepat sembuh yerr...

perkara ke-4

berkenaan dengan adik kepada kawan aku..aku kerap tanyer khabar die...dah ibarat macam adik aku sendiri pown...tahun nie die amik SPM..tadi aku ada mesej die bertanyakan tentang paper yang dah lalui...macam mana keadaan nyer..ok ke x menjawab..dengar jawapan die buat aku rasa sedeyh n kasihan...dalam waku exam nie, die terpaksa gak tolong ayah die kat kedai...memang terpaksa bangun awal pagi be4 subuh...then petang lagi...die ada mengeluh kat aku tadi yang xda masa nak study coz memang banyak reja nak buat..."tapi kalau xtolong ayah, mesti ayah mengamuk coz memang xcukup tangan kat kedai tue nak uruskan sume keje"...sian lak aku dengar tapi nak buat macam mana, walau macam mana pown die kena gak bantu family...xpela dik hope kuat dan xputus asa k...aku juz dapat mendoakan dipermudahkan lah segala urusan...aku pown nak sangat tengok die berjaya nanti...insyaAllah..aminnn...

perkara ke-5

Yang nie perancangan aku esok hari...sok tengahari aku nak g umah akmal g amik die...coz sok ada kenduri cikit kat umah farid...so aku nak p la umah farid...tue jela..tapi samping2 tue aku akan terus menunggu panggilan dari pihak Boon Siew Honda...hope ada la panggilan dari dowang...tue jela kot..hope dipermudahkan segala urusan aku...mulakan hari yang baru...keceriaan yang baru...dimana ada kemahuan disitu ada highway...cayalah..



0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat