Popular Posts

kisah-kisah kue

Piala Malaysia 2011.."MILIK SIAPA"

13 August 2011 ·

Assalamualaikum wbt dan salam 1 Malaysia...


Sekarang nie bermulanya kempen Piala Malaysia akan bakal berlangsung tidak lama lagi..Aku cukup tertarik dengan semua design2 yang dah dibuat oleh para2 penyokong liga tempatan nih...memang styloo..korang nak tengok leyh tekan sini "HARIMAU MALAYA"..kalau nak buat wallpaper kat lappy korang pon boleyh..NO HAL punyalah..leyh ushi dulu kat bawah nie..kalau berminat..."KLIK GAMBAR TUE YERRR"..anda akan dibawa secara terus menerus ke pages Harimau Malaya Piala Malaysia Corner..downloadlah dan terus menyokong liga tempatan..=)

KLIK PIC ATAS NIE...


TANAH TUMPAHNYA DARAHKU


p/s : teruskan menyokong liga bola sepak tempatan..penyokong ibarat nadi kepada kebangkitan bola sepak tanah air..


0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat