Popular Posts

kisah-kisah kue

Gua penat la brader..

17 September 2011 ·

Assalamualaikum wbt..Salam 1 Malaysia buat semua..


Bulan September merupakan bulan yang cukup sibuk bagi aku..dengan OT yang bersepah, kerja pown agak bersepah-sepah jugak nak diselesaikan..No more cuti lepas nie sampai hujung bulan..Lama-lama kepala pun boleyh naik pening dan bermulalah kejadian keguguran rambut..haha..


Bak stail cakap Dato' Dr Haji Mohd Fadzilah Kamsah + Dato' Dr Siti Nor Bahyah :


" Dengan hati yang tenang ya dan jiwa yang lapang, kita mesti pegang pada 1 prinsip ya Anda buat anda dapat "


Aisyeh..bergabung-gabung pulak ayatnyer..hehe..Pegang jugak kata-kata yang diucapkan oleyh Cik Siti Haslina Hasni nie, kerja pun 1 ibadah jugak..So, xleyhla nak merungut sangat..Dalam usia yang muda lagi nie, gunakan sehabis banyak kuderat yang ada untuk bekerja..Nanti dah tua xlarat dah..Esok perjalanan aku bekerja akan diteruskan lagi..Kena siapkan juga control panel plc system untuk sub line conveyor yang baru, kena pasang bagi siap-siap..Lepas tue nak sambung pasang wayer-wayer untuk robot yang nak ubah kedudukan..Sabtu dan ahad nie memang waktu genting bagi aku..Bermula minggu depan pula aku nak kena selesaikan jadual dan servis air-cond dan juga buat semakan "stock take" awal-awal sebelum hujung bulan nanti..OMG sangat letih dirasai..Chaiyok-chaiyok..






p/s : Kena reja kuat baru leyh kumpoi duit nak hidup berkeluarga..hehe..=P









2 tengah goreng:

nurul nadia nasir said...
September 17, 2011 at 1:03 AM  

keje jgn tak kejee hik3 kumpul duit utk kawenn nnti :)

kakachan said...
September 20, 2011 at 3:52 PM  

dah ckap tu, tak lame lagi la tu nak bekeluarga. hehe
yes, kerja 1 ibadah.
cari rezeki halal.

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat