Popular Posts

kisah-kisah kue

gempa bumi..??

06 September 2011 ·

Assalamualaikum wbt...
Gempa bumi baru saja berlalu jam 1:50 am waktu Malaysia tadi..lebih kurang jam macam tuela..aku pun xsempat nak tengok jam betoi2 sebab bila rasa gegar aku terus melompat dari atas katil n keluar g kat ruang tamu..Melalui teman2 di facebook, gempa yang dirasai berpunca dari 1 gegaran yang berlaku di sumatra Indonesia..Info macam kat bawah nie..atau klik link nie (EARTHQUAKE) untuk lebih lanjut..


nie berdasarkan info yang aku dapat dari link yg kawan aku bagi..

Kawasan2 yang turut merasai gegaran

Ini diantara respon2 yang dicatat setakat jam 2:30 pagi tadi..


So, apa2 pown pagi nanti tengok berita untuk lebih kepastian apa yang berlaku..Hope tiada kejadian Tsunami yang berlaku..Time2 pagi nie suma pakat dok tidoq abih dah..




p/s : seram gak rasa tadi..sebab aku dok umah flat tingkat 10 lak tue..tiba2 goyang, ingatkan pala aku yang ting tong sebab baru balik dari reja..adoiiii...





0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat