Popular Posts

kisah-kisah kue

LahTube dan Ketam Transformer nya..

11 September 2011 ·


Assalamualaikum wbt dan salam 1 Malaysia..

Sebelum cakap pown xguna tendang pown xkena..jom ramai2 likes page LahTube nie dulu..
 

Bagi yang perasan tajuk entri tue dan dah like pages LahTube kat fb mesti dah tahu status terbarunya..mengenai ketam transformer...haha..kelakor habis dibuatnya..dan paling best bila ramai yang turut menyertai dengan pelbagai nama diberikan pada si mangsa ketam tue..huhu.

Jom kita tengok cikit bakat2 lawak dan kreatif mereka...



dan banyak lagi nama2 pelik yang diberikan..pecah perut aku gelak..hehe.=).siapa dapat bagi gelaran nama yang best dan bayak likes akan diberikan topup RM10..cepat2 sebab xlama lagi topup akan jadi RM10.60 dah...hehe.


p/s : aku tertarik dengan menda yang dibuat nie sampai nak masukkan dalam blog aku..menda simple tapi cukup menghiburkan..tabik spring lah sebab dapat idea2 gnie..huhu




0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat