Popular Posts

kisah-kisah kue

kalo cOuple mesti ceginie kan..??

11 September 2011 ·

Assalamualaikum wbt dan salam 1 Malaysia


Berkenaan tajuk entri aku kali nie..mungkin dah bosan mendengarnya dan juga dah bosan melihatnya...haha..kalau ada terberkaitan dengan sapa2 tue mintak maaf yerr..just suka-suki je nak sembang2 kat sini dikala cuti2 yang terbiar kosong nih..Oklah, memang dah kebiasaan kita melihat pasangan2 dua sejoli, tiga joli dan berjoli2 nih kan..ada yang belasan2 tahun, dalam era 20-an dan dibangku sekolah rendah pown dah ada skunk nie..tapi pernah tak kita perasan tabiat yang selalu pasangan2 couple nie buat..??meyh kita singkap sedikit sebanyak...aisyehh dah macam misteri nusantara plak..hehe

  • keluar dating (memang femes menda nih..keluar dating jauh2 lak tu takut kantoi ngan kawan2 or family)
  • tengok wayang (tengok xpa jangan membuat wayang plak yerr..xmow2)
  • naik moto berdua (yang nie couple golongan remaja..jangan xnak ngaku lak)
  • jalan pegang tangan (oppppsss...bahaya nie kalo diterjah org2 penjegah maksiat..)
  • pakaian nak sedondon (trend skunk..semua nak sama..u jump i jump la katakan)
  • fb in a relationship with ..........., gaduh cikit terus tukar jadi single / widowed / it's complicated / separated / divorced (yang nie memang jelas lagi nyata berlaku..kan2..??)
  • abang..sayang..baby...ucuk...mama...papa... (uwahahahaha...tataw nak crita macamana..rasa geli2 sendiri la k)
  • bergambar bersama (yess..sangat romantik,fantastik,pensel tiktik bagai..tapi duduk renggang2 xmow pegang2 taw..xmow2 nanti mak marah)
  • hp/laptop background image mesti gambor pasangan (alasannye nanti kalau rindu buleyh tengok selalu..jauh dimata dekat dihati..euwwww..)
  • bergayut/mesej 120km/j non-stop (xlekang dengan hp..sampai tengah u..uuk..pown hp masih ditangan..=P)

p/s : apa yang tertulis ad gak terkait ngan ak..kuang3x..ap2 pown berfikir sejenak..sebelum kahwin..semuanya indah belaka..kentut pown bau wangi..huhu..=P..lepas kahwin..kekalkah keromantikan sebegitu lagi..??


0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat