Popular Posts

kisah-kisah kue

3nt@h p@p3

19 September 2010 ·



Hurmm....esok bermula lah kelaz kuliah 
seperti sediakala lepas bercuti hampir 2 minggu sempena menyambut aidilfitri.
bila dah cuti panjang nie memang seronok sangat..
macam nak cuti lagi jek..
tapi apakan daya keputusan tidak berada di hujung jariku...haha..
malam nie sepatutnya aku dah kembali semula bergiat aktif 
untuk membelek2 kembali nota2 tapi disebabkan kemalasan yang terlampau akibat dimanja2 dengan cuti yang panjang, tahap kemalasan aku menjadi liat bak dodol...



 

haha..aduhai ape nak jadi nih..
"berleter sendirian
walaupun salah sendiri gak...hehe...



pilihan ada pada aku....ummmm... 
esok bakal bermulalah alam baru bagi aku...
fokus pada study sebab aku xnak lagi kantoi dalam paper macam sem2 yang lepas...
jiwa bergelora dibuatnya bila terpaksa extend lagi 1 sem...
so,
dengan penuh keyakinan aku nak tingkatkan usaha..
lagipun test 2 bakal menjelma dalam seminggu dua lagi...
aku kena kerja keras cikit...test 1 dah skor, test 2 pon harus kena skor gak....
barulah carry mark "mantop"...
jari jemari dalam proses dilembutkan semula sebab dah mula keras..lama dah xpegang pen dan pensel nie...
tulisan pown dah jadi pelik...
huhu...

jom tido dan esok permulaan hari yang baru...:-)


0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat