Popular Posts

kisah-kisah kue

l@yan...m3mang b3st...

03 September 2010 ·


assalamualaikum buat semua...
harinie aku nak berkongsi cikit dengan korang...
dalam beberapa hari yang lepas kat facebook ada la kawan2 share kan beberapa klip2 video lagu2 nih...n aku tersangatlah suke ngan 3 lagu nie..
lagu yang dinyanyikan oleh melda ahmad ngan fynn jamal...

lagu pertama : kimia - melda ahmad

video

video nie dah siap ada lirik sekali...thanks n lagu nie tersangat sedap..suare penyanyi pown comel..hehe..


lagu kedua : putus - melda ahmad

video

lagu nie xder lirik, so kat cnie aku sediakan sekali erk..maaf kalau ada yang xbetul..hehe

melda ahmad - putus

aku duduk sendirian dikamarku
menangis kesepian kernamu
kau tinggalkan aku
kau cari yang lain
tergamakmu merobek hatiku

aku duduk sendirian di kamarku
menangis kesepian kernamu
kau tinggalkan aku
kau cari yang lain
tergamak mu merobek hatiku

tapi setelah kau pergi aku
mendapat lebih baik darimu
dia hargai aku
dia sayangi aku
lebih dari padamu

aku ingin kau tahu betapa ku gembira
tidak lagi bersamamu
namun kasihnya nanti kau akan sedari
yang kau perlu cintaku
yang kau perlu cintaku
yang kau perlu cintaku

lagu ketiga : biar jiwa - fynn jamal

video

lagu nie pown xder lirik n aku sertakan sekali...intro die amat menarik..suare die yang best..juz ending ada cikit2 xcukup nafas..tapi memang layanla lagu nie...sungguh berbakat.. 

fynn jamal - biar jiwa

kau bikinku gigit bibir sendiri
lamakah lagi
kita sepi
kau bikinku renung sinar mentari
lamakah lagi
kita begini

wuu...
alangkan bulan terang
hilang nyawa tanpa bintang
apa lagi aku
wuu...
alangkan bunga kembang
dan warna tanpa sia
bayangkan aku

berkali ku minta kembali dulu
usah kau tunggu
hujan itu
berkali ku bisikkan pada kamu
usah kau buntu
aku milikmu

alangkan bulan terang
hilang nyawa tanpa bintang
apalagi aku
alangkan bunga kembang
dan warna tanpa sia
bayangkan aku

perlukah
aku menyebut setiapnya
yang indah ku tidak akan ada makna
bila kau sembunyikan bermain lari2
separuh aku sudah pun mati
xmampukah kau percaya harus dahku hebahkan nya
pada dengki dunia
tidak bisakah kita sekadar pejam mata
biar jiwa bersuara

biar...biar...biar jiwa...bersuara


p/s : maaf seandainyer lirik die ada yang xberapa nak betul...main salin2 macam tue ja..hehe..janji ad bunyik cikit2 okla..

0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat