Popular Posts

kisah-kisah kue

esOk...esOk...&...esOk..

20 October 2010 ·


Dari minggu lepas sampaila hari nie...
ayat keramat yang selalu aku dengar


ESOK...ESOK...ESOK

nie la yang jadi kat aku..
sepatutnya aku present mini project dari minggu lepas 
tapi lecturer mintak penambahan cikit. 
sO, isnin la ingat nak present..
nak dijadikan cerita pulak dari isnin sehingalah rabu..
asal nak datang jumpe jek mesti xde kat bilik.. 
bila di kol esok datang...
dalam hati ada rase nak marah tapi....

urmm..sabor jela..
tadi pown sama..tataw la sok macam mana..
kalo dengar ayat keramat
"esok"
lagik..aku rasa aku anta terus jela report, 
xpayah nak present2 dah.. dapat markah cikit pown cikitla... 
bukan apa kalo ditangguh2 nanti mengganggu masa lak..
urmmm...ntahla..


0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat