Popular Posts

kisah-kisah kue

ape2 aje

14 October 2010 ·

malam nie terasa jari-jemari seakan-akan mahu mengupdate blog nie...
huhu..dah lama rasenyer xupdate blog woo...
dalam beberapa hari nie banyak gak perkara2 yang dah berlaku...
antaranya malam selasa yang lepas...
ada gangguan masuk dalam umah aku..
hal nie datang bile malam tue abang aku la balik umah dalam pukul 2 pagi..
terus masuk rumah..

so ape lagi ade jela yang mengikut masuknyer...
huhu..memang serius malam tue aku xdapat nak tido sampaila
lepas subuh barulah dapat nak lelapkan mata tapi tue pon 
sejam lebih ja coz pagi tue aku dah ad kelaz pagi...
so, terpak sa bangun awal...malam tue aku adala kena usik cikit..masa tengah terlelap2 ayam,
tibe2 aku terkejut bangun coz terasa macam bantal yang aku kepit guna kaki seakan2 dikuis...
n terasa katil macam cikit gerak...aku bangun n tengok katil,xde pon berubah kedudukan...
so memang syak la ada something...
masa tue mak aku tido kat ruang tamu...
mak aku rasa gak ada something yang tibe2 datang macam membisik2 kat telinga...
huhu...pagi tue lepas balik kelaz baru mak aku bagitaw...
aku ingat aku sorang ja yang kena tapi mak aku sekali...

so memang betolla ada "SOMETHING"...

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
so diingatkan disini kalo seandainya balik lewat2 pagi, 
jangan terus masuk umah...
stay dulu kat luar dalam 5,10 minit baru masuk rumah..okaii....
 <><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
then cerita yang seterusnya baru jadi tadi...
nie gembira cikitla coz berkaitan dengan result test aku...
alhamdulillah aku skor..so jadi bersemangatla cikit nak menghadapi final 1hb nanti...
keyakinan memuncak..hehe...tapi ingat nak stay kat bilik puan fadzilah,
leyhla nak tanya2 cikit tapi tadi ada student part 2 yang datang kat bilik die...aku tengok puan fadzilah pon dah macam penat...
tengok n dengat cara cakap pown seakan2 letih...xpela nanti aku jumpe lain...
yang penting aku lulus..haha...

malam nie aku nak selesaikan mini project aku yang xsiap2 lagi nie...
dah xtwu nak buat macam mana dah...ada jek coding yang error...
xpe2 insyaAllah mudah2han dapat diselesaikan malam nie...aminn....


"aja-aja fighting"

0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat