Popular Posts

kisah-kisah kue

The Red Warriors Piala FA 2012

22 May 2012 ·

Assalamualaikum wbt..entri kali ni hanya nak share beberapa gambar ketika debaran2 sebelum perlawanan di antara Kelantan bertemu Sime Darby untuk Piala FA 2012 yang berlangsung di Stadium Nasional Bukit Jalil..yang penting "Aku turut berada di sana..Oyeah!!"..

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Aku sangat teruja sebab pertama kali berada di stadium menyaksikan perlawanan akhir bola sepak secara langsung..Di tambah pula dengan ribuan2 penyokong yang penuh sesak..walaupun tak ada kena mengena pun dengan pasukan kelantan tapi aku tetap sokong sebab aku peminat bola sepak tanah air..


p/s : teruja bila dalam stadium..kagum dan terhibur tengok gelagat penyokong2 yang bertubi2 bagi semangat buat pasukan kesayangan..TRW go more kelate go more..paling best time "buat ombak" - sime darby punya fans pun join sekaki..hehe




0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat