Popular Posts

kisah-kisah kue

Alhamdulillah..Syukur..

23 June 2011 ·

Assalamualaikum wbt dan salam 1 malaysia...semakin jarang aku menghupdate blog yang xseberapa nih..umpama katak menyelam xtimbul2 jew...Btw aku rasa syukur sangat2 sebab tadi tengahari aku dah dipanggil untuk menandatangani sepucuk surat yang bertitle hitam bold "Offer Of Comformation Of Appointment"..weeeee..


lebih kuang macam gnie la bentuk dan bunyiknyer...


Muhamad Zairi bin Marzuki
Employee no.: XXXX
Dear Sir/Miss,
Re :  Offer Of Comformation Of Appointment
1.     We refer to our letter dated 30th December 2010 and your acceptance of the 
        offer of appointment on probation.
2.     Subject to your having satisfied the Company Doctor, if required by the Company, 
        that you are in good health, you are now offered comformation in your  
        appointment the with position level of  "XXXX" and as a "XXXX" with effect from 
        1 st july 2011.
3.     potpetpotpet sampai ke 9..hehe


Alhamdulillah lepas ja menandatangani surat tue, sahla aku sebagai pekerja tetap..xperlu risau lagi sebab tempoh 6 bulan percubaan dah pon lepas..Trimas bebanyak buat Ms Azean sebab permulaan aku kat ctue adalah jasa baek dari dia jugak..=)
Roger and Out

0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat