Popular Posts

kisah-kisah kue

Sungha Jung.."kagum lak aku tengok die.."

15 June 2011 ·



Assalamualaikum wbt dan salam 1 Malaysia..Hari nie aku terasa kagum lak tengok si Sungha Jung,berusia 15 tahun yang dilahirkan pada Sept 2 1996 di South Korea.. Mamat Korea nih goreng gitar..style dowh..maybe ad dikalangan korang2 dah pernah tengok n kenal dia nie..Tapi xpela, aku nak gak terasa kagum..pe kata korang layan sekali video kat bawah nie..apa pendapat korang..

(Maroon 5) This Love

Pirates Of  The Caribbean theme song..layan nih..haha

Nie lak masa die kecik g..video diupload tahun 2007
(Green Day) Wake Me Up When September Ends


(Jason Mraz) I'm yours


(Guns N' Roses) Sweet Child O'Mine


bagi yang nak tahu lebih tentang mamat korea nih..leyh ke site die dan memang terbaek dari ladang dan lautan dalam..=)..memang cukup berbakat ketika dari kecil..roger n out..


Sungha Jung's Official Site


0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat