Popular Posts

kisah-kisah kue

Padang Kota..Sweet Memory

30 December 2012 ·

Assalamualaikum wbt..

Macam yang dah dikaborkan di entri yang sebelumnya..So, semalam sabtu 29hb disember aku keluar berjalan2 dengan "tunang"..Mula2 persinggahan pertama di Prangin Mall, memulakan hari dengan menjamah Pizza Hut..Sampai muncit2 kekenyangan tunang aku tu..=)..Then berjalan2 sekitarnya shopping sikit..Juz sempat membelikan tudung buat dia..Lewat petangnya, perjalanan diteruskan ke Padang Kota..Pekena Laksa Penang, Coconut Shake dan juga Air Kelapa (Fresh dari buah)..

Si pipi bulat aku sedang menikmati air kelapa..hehe..
 
berlatar-belakangkan keindahan air laut ..=)
 
 
p/s : Doakan kesihatan yang baik buat ibu tunang aku yang bakal menjalani pembedahan pagi esoknya..Moga dipermudahkan segalanya..(Si dia) sedang menemani ibudannya sekarang ini di hospital..:'(..





0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat