Popular Posts

kisah-kisah kue

Panjang dah besor (23)

12 March 2012 ·

Assalamualaikum wbt..1st sekali syukur Alhamdulillah sebab diberi peluang untuk aku terus melihat keindahan alam sehingga ke detik dan ketika ini..12hb Mac merupakan detik bersejarah bagi aku..Aku dah 23 tahun..Wahh, dah besor upenyer,kalau diikutkan umur2 cam begini kawen pun dah ada anak 2,3 orang..kan2??..

PANJANG DAH BESOR
kelihatan kekedutan di dahi aku makin menyerlah..dah berusia rupanya aku nih..keh3

Buat teman2 yang masih mengingati..thanks banyak2 sebab wish kat aku..walaupun dah "tua bangka" masih ada yang sudi wish walaupun hanya taip "HB"..very niceeee..janji ingat yer tak..huhu..Hope peningkatan usia aku ni membawa 1 lembaran baru dan permulaan baru dalam hidup aku demi mengejar kerjaya..insyaAllah aminnnnnn...

p/s : diharapkan jugak malam 12hb nie Lee Chong Wei menang dalam menentang kejuaraan All England 2012..haha.penat aku tunggu nih dari 8.30mlm 11hb..ok selamat beraksi LCW..Malaysia Boleh!!!





1 tengah goreng:

hawiz said...
April 9, 2012 at 1:58 PM  

selamat hari lahir..

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat