Popular Posts

kisah-kisah kue

Tasha Manshahar & Syed Shamim

27 February 2012 ·


Assalamualaikum wbt..tetibe ad member kt FB postkan video nie kat wall..mula2 cam was2 nak tengok..tapi xpela layan jela malam2..xsangka pulak "sedap dowhh sora depa"..comel...releks santai...dan cool..Aku terjah2 n terjumpalah CloraStudio's Channel kat youtube..stakat ni dah ad 4 video yang diupload..hope lepas nie depa nie akan muncul dan menyerlah cam yuna n najwa latif..

Apa kata hampa pun layan sama na..klik kat bawah ni k..Opps be4 tue juz nak bagitaw..

Antara video2 yang ad...

1. Hati Ini
2. Bengang
3. Be Mine
4. Mr. Saxobeat

Ok leyh klik bawah nie untuk melihat sendiri bakat mereka nie..

layan cikit bawah nie...cool...Mr. Saxobeat


Dan aku rasa lagu Be Mine ni bermula dari FB...eh samala cam lagu najwa latif..tapi yang nie lain banyak..huhu. cam remix English n BM..terbaekk..tdo dulu..



0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat