Popular Posts

kisah-kisah kue

Carta Aku - Raja Lawak 6 Minggu Ke-5

11 February 2012 ·

MINGGU MUSIKAL KOMEDI (musikalnya ada tapi komedinya kurang..napa erkk..)
Untuk download...KLIK SINI @ KLIK SINI (minggu 1-5)
Assalamualaikum wbt..dah 3 pagi rupanya..huhu.Aku nak kongsi cikit carta penilaian aku bagi persembahan para peserta Raja Lawak 6 bagi minggu ke-5..Dari yang wangi hingga paling busuk (jangan marah hanya nilaian seorang peminat setia Raja Lawak)

  1. ZERO
  2. SELAK
  3. 2YOL
  4. SHIRO
  5. SKEMA
  6. GMAN
  7. ALBOB
  8. CUIT
  9. RIKI
  • ZERO : paling terbaek malam ni, perwatakan 3 adik beradik KRU menjadi..dengan persembahan musikal yg menghiburkan
  • SELAK : watak usop wilcha menjadi walaupun kadang2 terpikir gak nape 100% tiru gaya usop..tapi walaubagaimanapun kelakar..xkisahla buat apa pun janji kelakar..
  • 2YOL : suka dengan kisah pendekar yang dibawa..persembahan bersahaja..good job.
  • SHIRO : hantu yg stylo,persembahan ok, dan prestasi persembahan maintain dalam 5 minggu ni
  • SKEMA : watak org asli banyak membantu..yang sorang lagi kena ubah cikit gaya persembahan sebab bila tengok (asal dengan mamat ni..haa..??).camtula dalam hati..xterluah dengan kata2..
  • GMAN : lawak ok..lancar juz cam skema gak sorang lagi kurengla..
  • ALBOB : permulaan ok tapi lama2 ke laut..ending xsesuaila cam main bedal ja..aku suka gak team ni sebab minggu2 yang lepas cukup menghiburkan..
  • CUIT : jerit banyak sangat.yang tu jadi masalahnya..bila jerit, apa yang disampaikan xdapat difahami..aku orang utara dan aku minat bila sleng2 utara dibuat komedi..tapi malam ni kurang cikit dalam persembahan..
  • RIKI : permulaan dah bosan..mintak maaf banyak2, diorang mencuba tapi komedi tu xdak..2 minit awal kosong dan hanya sekadar dialog semata2..lawak xmenjadi..
p/s : senarai yang berwarna merah tersingkir dalam minggu ke-5..(persembahan mereka agak bagus dan ada persembahan dari peserta lain yang kurang berbanding mereka..nasib xmenyebelahi..) sepatutnya para peserta kena amik contoh persembahan, idea2 dan cara penyampaian yang dapat dilihat semasa musikal komedi Maharaja Lawak Mega..

selaut-laut persembahan musikal komedi si amir pun itu yang jadi lawaknya...haha
this is best bro..bak kata nabil..



3 tengah goreng:

dayah SnoW Heuka said...
February 12, 2012 at 11:11 AM  

sume tgh syiok tgk raja lawak.. cam bes jek.. :( ta berkesmptan na tgk hee.

#thnks sudi follow ^^

muhamad zairi bin marzuki said...
February 12, 2012 at 4:33 PM  

dayah : sy pn xbkesempatan nk tgk gak...kerap kali time show, sy tgah reja..balik reja download ja then tgk..huhu.sebab show mlm, diorg akn upload pn dalam pukul 12tgah mlm cmtue..xla terlepas tgk..

Nur Syahirah said...
January 28, 2015 at 9:48 PM  

boleh reupload balik tak , kalau tak boleh email dkt saya pls saya nak sgt tgk kalau ada lagi video ni

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat