Popular Posts

kisah-kisah kue

Cuti dan cuti lagi

14 January 2012 ·

Assalamualaikum wbt semua...alahai kejap ada kejap xda...itulah aku yang bukan main susah lagi nak update blog..sejak berbulan-bulan stop berblog, nak mulakan balik memang cukup liat..Tapi alhamdulillah bila tengok link-link blog yang adik2 SKJC selalu post dekat status fb diorang..tergerak jugak lah sikit untuk aku nak berblog...haha..

riang ria cuti-cuti bak barney..kuikui

Hari nie 14-01-2012..sabtu, dengan sukacita nya aku cuti...yess-yess tapi mendukacitakan apa benda yang aku buat suma tak menjadi harini..
  1. rantai moto bunyi..kelekang2..pergilah kedai moto taruk minyak sikit kat rantai..difikirkan makin elok, walhal makin teruk pulak bunyinya..entahla apa sebab..pakai chain tensioner rantai xkendoq tapi bunyi mai mana aku tataw...lalala
  2. dalam singgah kedai moto, tergerak hati nak tukar side mirror baru, ala-ala cam lc punya side-mirror..menkedarah dalam rm30++ la jugak..pasang-pasang atas jalan xnampak belakang pulak..cermin dia cam xberapa nak clear, aku tengok cam mengembang ja pandangan belakang..mungkin effect sebab aku pakai spek mata kot..last-last, aku parking tepi jalan, tukar balik guna side-mirror yang lama..so, rm30++ terbang melayang..terbaek..
tetapi sukacita jugak bila tadi tengok badminton antara Lee Chong Wei bertemu dengan Chen Long..kemenangan berpihak kepada LCW yang terpaksa membawa kepada set penentuan..
Set 1 : LCW 21 - CL 18
Set 2 : LCW 17 - CL 21
Set 3 : LCW 21 - CL 13
dengan semangat berkobar-kobar aku menghadap monitor skrin tengok game LCW secara on9 dowh..segala gendang aku ketuk dalam bilik sorang-sorang tanda sokongan..haha..

Penutup bagi hari nie, aku nak melayan movie yang aku dah download dalam minggu nie..melayan sampai ke pagi..perancangan esok belum tahu lagi..hurmmmm...

0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat