Popular Posts

kisah-kisah kue

Wakakukz Reggae Jangan Tak Reggae

24 January 2013 ·

Assalamualaikum wbt..
Sebelum tu aku nak mintak izin pada yang terlibat untuk berkongsi sedikit maklumat..Harap tak menjadikan kesalahan..=) Peace Yaww..

Minat muzik dan rentak "ska" dan "reggae"..? Apakata jom layan muzik yang dibawakan oleh sebuah band ni..Wakakukz nama diberi..1st time dengar lagu cover yang diorang bawakan "Muara Hati" yang dibawa dengan cara ska dan reggae..memang naiisss dan layan..siap berjoget-joget aku dengar..
Bagi yang nak sentiasa follow aktiviti diorang, jom subscribed kat youtube channel diorang nih :
---> klik sini "twozheproduction's channel"

Dan juga yang belum lagi berkesempatan nak dengar cover-cover lagu yang pernah diorang "merosakkan", eh maksud aku "merosakkan dengan indah" alunan ska dan reggae..1 pujian sebab jarang kita dapat dengar dan berani bawakan rentak ni..kalau dah dengar siap berjoget, aku sarankan subscribed channel diorang..Aku harap diorang ni dapat pergi jauh dan dapat cipta lagu diorang sendiri..
1...2...3...Ok jom layan..

Muara Hati (DCT & Hafiz) - Wakakukz (cover) reggae version
 
 
Pokok (MUH) - Wakakukz (cover) ska/reggae version
 
 
Sayang (Shae) - Wakakukz (cover) ska version 
 
 
Kosong (Najwa Latif)-Wakakukz (cover) Funk version 
 

Sky's The Limit (Taufik Batisah ft.Rui En) - Wakakukz (cover) reggae version
 
 
 
 
p/s : Aku doakan korang pergi jauh..kayuh perlahan-layan bro..Aku support korang dari belakang..Tahniah..tahniah..tahniah..=)
 
 
 
 
 
 
 
 

2 tengah goreng:

Miss Zu said...
January 24, 2013 at 11:02 PM  

macam2 la diorang ni..kreatif

Waka Kukz said...
October 15, 2013 at 4:10 AM  

thanks for the support bro!

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat