Popular Posts

kisah-kisah kue

Raya & Si Dia 2012

23 August 2012 ·

Assalamualaikum wbt...Alhamdulillah hari ni dah masuk raya ke-5, pejam celik dah 4 hari kita menyambut lebaran..huhu..Semalam raya ke-3 aku mengambil kesempatan untuk menyambut raya bersama si dia..dengan cara yang sederhana..lalala

naik bas sama2...naik feri sama2...mengimbau kembali zaman2 ketika sekolah dulu.sangat naiisss..

 perjalanan terhenti di Pizza Hut Queensbay Mall..hehe..

Kami berdua ni nampak je kecil dan kurus tapi bila makan, memang selera yang amat..xsedar dah termakan terlalu banyak...hehe..

Seharian bersama si dia..mybe ini adalah last dapat keluar beraya bersama..Next year, sia dia dah mula bertugas di hospital, so hari raya terpaksalah bekerja..hmmm..






0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat