Popular Posts

kisah-kisah kue

Selamat Berhujung Minggu

17 June 2012 ·


Assalamulaikum wbt dan selamat berhujung minggu buat semua terutamanya para2 blogger yang harini aktif menaip entri masing2..huhu.Alhamdulillah harini aku dapat cuti sehari dari kesibukan kerja yang xpernah selesai..sangat memenatkan, so bagi yang tengah study last semester tue, siap2kanlah diri kalian semua dan bertanyalah pada diri kalian sama ada "aku dah bersedia menempuh alam pekerjaan kah belum".hmmm...

Berbalik pada situasi cuti, dalam perancangan harini hendak keluar sebentar bersama "calon" aku tapi apakan daya dia ada hal (keluar jalan2 dengan family)..so, terpaksalah dibatalkan rancangan untuk harini..oleh itu segala plan telah bertukar, aku nak keluar jalan2 dengan lagendz aku lah..biarpun keseorangan namun ku gembira bersama lagendz ku yang kini tampan lagi macho bersetkan tayar dan rim baru..kahkah..


p/s : saya sangat suka lagendz saya sebab dia peneman saya untuk kemana jua..semudah cucuk-on-pulas dan jalan..hahaha



2 tengah goreng:

Halimatun Sa'adiah said...
June 17, 2012 at 3:29 PM  

amboi..semudah cucuk n pulas je ek..

muhamad zairi bin marzuki said...
June 18, 2012 at 1:21 AM  

halimatun Sa'adiah..yela hnya smudah cucuk n pulas je..sgt mudah..sayangilah moto anda, brlah xmeragam..huhu

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat