Popular Posts

kisah-kisah kue

Penantian satu penyeksaan

03 June 2012 ·

Assalamualaikum wbt..selamat berhujung minggu..entri kali ni sebenarnya tiada kaitan pun tentang soal cinta mahupun luahan perasaan jiwang2 karat ya..huhu.aku dah menempah sepasang sport rim racing boy 3 batang dan juga tayar maxxis diamond 80/90..saja nak try guna tayar baru..yang menjadi masalahnya apabila tauke kedai tersilap order n yang sampai rim racing boy 3 batang untuk 125z plak..moto aku hanyalah lagenda115zr..hoho..maka terjadilah episod penantian yang menyeksakan bagi aku untuk menunggu selama 2 hari lagi..

tauke..wa mau ini sport rim ma...

dan juga ini tayar lorrrrr...

tapi aku dah tak perlu fikir apa2 dah tentang bayaran sebab dah settlekan awal2 dengan tauke kedai tu..tunggu barang sampai ja..kalau tak, alamatnya duit akan digunakan untuk benda alah lainla..huhu.pokai gak bulan ni..

perbelanjaan bulan ini untuk moto :-

minyak hitam shell = rm26
oil filter = rm13
sport rim racing boy + tubeless cap = rm230
tayar maxxis diamond 80/90 = rm105x2 = rm210
basuh = rm5
total = rm230 + rm210 + rm26 + rm13 + rm5 = rm484 (garu kepala sambil fikir macamana la perbelanjaan sampai hujung bulan nanti..haha)


p/s : biarkan penantian dengan penuh kesabaran yang diyakini diakhiri dengan kegembiraan..ecece..cepat2la hari isnin..nak merasa tayar dan rim baru sat..haha








0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat