Popular Posts

kisah-kisah kue

I'am Back...Fuhhhhh...berabuk2

01 December 2017 ·

Assalamualaikum wbt,

Lama sungguh aku tak update blog ni sejak dah berkahwin. 1 punca dia lepas berhenti reja, laptop company kena pulangkan balik, jadi tak adala peluang nak update mengupdate ni berlaku.. Sebenarnya boleh ja update guna hp tapi malas..haha..

Last entri aku 28hb januari 2013..Dah nak masuk 5 Tahun dah..

Ok dipendekkan cerita, aku pun telah mendirikan rumah tangga pada 20hb march 2014. Sekarang anak pun dah nak masuk 3 orang..🤣🤣🤣.




Anak aku yang pertama lahir tanggal 24 februari 2015..Nur Aisyah Insyirah nama dia..

Sekarang dah berumur 2 tahun 9 bulan..

Anak aku yang kedua pula lahir pada 10 september 2016..Nur Aira Husna nama dia..

Sekarang dah berumur 1 tahun 2 bulan..

Anak aku yang ketiga pula lahir pada bulan Mei 2018..Ehh belum keluar lagi..masih lagi dalam kandungan..haha..InsyaAllah awal bulan 5 nanti akan lahir..Dijangkakan gegurl juga yang nombor 3 ni...So, decide dah untuk namakan Nur Auliya Afrina..Moga dipermudahkan ya nak oiii...

Ok dulu...nanti2 aku sambung lagi..banyak lagi perjalanan hidup dan liku2 kehidupan nak share..salam maal hijrah, assalamualaikum wbt..


0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat