Popular Posts

kisah-kisah kue

p3rcub@an....t3st!ng2x....

24 October 2009 ·

Assalamualaikum teman2..



ini adalah kali pertama aku buat blog..

aku pown xbraper pandai sgat berkaitan tekno2 nie..
bru blaja ag..
so, dalam blog aku yang x seberaper nie..
seumpama 1 pluang bg aku critekan tntg pgalaman2 hdup aku, 
berkongsi2 pendapat dan yg paling penting 
ak dpt luahkan perasaan hati ak dalam blog nie...


Buat kali pertamanya aku ingin perkenalkan diri aku..

nama yg diberi 
MUHAMAD ZAIRI BIN MARZUKI.
nma nie arwah tok wan akue yang bg,
sempena nma abg aku MOHD ZAIDI..
dekat2 jela sebutan die..
tp nma pgglan akue dkat rumah "e" jek..

aku anak bongsu dari 2 adik bradik.anak pertama akak aku..

tp akak kandung aku dah mniggal dunia swaktu aku form 1..
dah takdir tuhan.urrmmm, 
msti tertyer2 yg ab g aku tue sape lak?? ok, slen dr akak kandung, 
akue ad lg 3 org adik bradik tiri..

2 akak n sorg abg.. akak2 akue sumenyer dah ad kuarge msing2 juz tggal abg akue jela yg xkawen2 ag... 
hahaha....
akue dulu nak dikatakan agak skema gak la..juz skrang nie jela aku baru dapat sesuaikan diri ngikut peredaran masa..nak kata periang x jugak tapi aku jenis suke bergurau2 dengan org..n suke amik ati org..

Dalam hidup aku sekarang nie juz ad 2 org jek insan yang rapat dgn aku..

iaitu mak n abg aku..
coz diorang jela yg support aku, 
taggung akue smpailah sekrg aku blajar dekat universiti..
jasa diorang memg xkan aku lupekan smpai ble2 la..
ok lah, 
2 sedikit sebyak tntg diri aku..

mungkin xde yang menarik sgt pown tp ckup bermakna bagi diri aku..


nie la pic aku ms aku kecik dulu..
haha..
sekali pandang mcm anak mamak jek..yg sebelah aku tue,akak aku la...
nmpak x kek tue???..
sebenarnye kek tue bukan kek sambut bezday aku or akak aku..
tue kek bezday jiran depan umah..

dulu aku memg xleyh tgk kek2 nie..
memg nak nyibuk jek amik gambar..

so, nak dijadikan crite, 
dalam setawun tue, memg byak kali gak la aku sambut bezday..bezday org len pown ak anggap cm bezday aku gak..hahaha...


kalo nak diceritakan memg byak la perkara2 yang berlaku dalam hidup aku..twun berganti twun aku pown da makin dewasa..
tapi ada sejarah yang aku xdpt nk lupekan..

semestinya waktu di sekolah dulu.


nie diantara member2 kelaz aku yang agak sengal cm aku gak r..

dh lame xjumpe ngn diorang sume nie..
pic ni aku ambil ms aku tingkatan 5..
ms spm xcilap aku..krenyer laz2 day la be4 kitaorg sumer berpisah dari skolah menengah...


dak kelaz aku memg sumenyer tinggi2 belaker..

dalam pic tue aku diantara dak ke-3 tertinggi la..
hahaha....
ntahla maybe kitaorg dulu kuat makan kacang pnjang kot..

0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat